f

Om Oss

c
En av Jönköpings mest anrika lokaler

UpStairs

UpStairs är en libanesisk restaurang i Jönköping som erbjuder en minnesvärd smakupplevelse från Medelhavet, från kolgrillade lamfärsspett till varma och kalla förrätter (meze) och vegetarisk. Allt görs och lagas på plats i restaurangen av fräscha råvaror och välsmakade kryddor. UpStairs ska ligga på gränsen mellan enkelhet och rik tradition.
Erfarenheterna här handlar om turkisk mat som är både generös och
välsmakande. Och av den anledningen ska UpStairs erbjuda en perfekt introduktion till den libanesisk gastronomin. En daglig lunchbuffé kompletterad med ett brett utbud av vår meze, grillad kött, fisk, vegetariskt och desserter ska tilltala en bredare publik.
På UpStairs ska vi alltid använda dagsfärska råvaror för att uppnå bästa smak. Våra kockar har gedigen mångårig erfarenhet och är omtalade för deras genuina Medelhavsrecept från det libanesiska köket. Vare sig folk är ute efter grillade rätter, vår smakrika meze eller för att njuta av de kända medelhavsvinerna så ska de vara mer än välkomna till oss på UpStairs. Vi har alltid strävat mot samma mål och det är att servera bra mat till bra priser.

c

Vår meny är aldrig klar - vi hittar inspiration överallt!

Jan Winsent

Kock

Kom till oss och vi tar dig till Libanon den snabba vägen – genom maten och atmosfären!

Andrea Khalil

Hovmästare

Med vårt koncept skapar vi en restaurangupplevelse som ska fungera både dag och kväll där vi kan tillgodose alla behov och smaker.

Marcus Iskander

Ägare

Restaurang & event

Nygatan 18, 553 16 Jönköping
036 – 150 200
12:00 – 20:30